STRATÉGIAI TANÁCSADÁS – DIGITÁLIS ÉRTÉKESÍTÉS

A legnagyobb hibát akkor követjük el, ha a folyamataink kapcsán hosszú időre hátra dőlünk és úgy gondoljuk, hogy készen vagyunk. A webáruházunk elkészítésével nem csak annyi a dolgunk, hogy várjuk a megrendeléseket. A webáruház egy eszköz ahhoz, hogy egy új csatornát nyissunk az ügyfeleink felé.

Bár úgy tűnik a WEBBI fókusza a webáruház készítése, de az csak egy nagyon fontos konkrét igény kielégítésére szolgál. A megfoghatatlan, a számokban nem egy mutatóval, hanem összefüggésében mérhető megoldások sorozata a digitális értékesítési tanácsadás, egy szemléletmód egy új kultúra meghonosítása a vállalaton belül.

Munkánk során a webáruház fejlesztéséről kezdünk el beszélgetni, de a legtöbb esetben nem ér véget itt a folyamat. Feltárjuk a jelenlegi értékesítési politikát, a kedvezményrendszert, a vevőkkel való kapcsolattartás színtereit, a kommunikáció módját, s utána javaslatokat teszünk a változásra vagy megerősítjük a jelenlegi stratégia helyességét. Megnézzük a belső folyamatokat, s feltárjuk az automatizálási lehetőségeket.

A WEBBI segít a változásmenedzsmentben. Értékesítési és kultúraváltással kapcsolatos digitális értékesítési készség és képességfejlesztés a szakterületünk.